Maatwerk

Op maat voor uw project 

Bij mijnwand staat de kwaliteit die we toepassen op de eisen van een project voorop. Hierbij werken we samen met zakelijke projecten als particuliere opdrachtgevers. Dit doen we in de volgende stappen:

  • Klantvraag

U als klant geeft ons een concrete wens over uw ideale wandrek. Hierin geeft u aan welke afmetingen en ruimtelijke indelingen we rekening mee dienen te houden, welke materialen genieten de voorkeur? Aan de hand daarvan maken wij een duidelijk schetsontwerp.

  • Ontwerp

Dit is de fase waarin het ontwerp wordt gemaakt, waarbij we rekening houden met de randvoorwaarden en de wensen. Na het eerste ontwerp sturen we dit samen met de offerte naar u op. Indien het naar wens is kunnen we starten met de uitvoering van uw ideale wandrek.

  • Uitwerking op de werkplaats

In deze fase ligt de focus op de uitwerking van uw wandrek. Het uitgewerkte ontwerp met de besproken materiaalkeuzes gaan samen naar de werkplaats. Vanaf het begin tot aan het eind van de uitvoering blijft het in de handen van onze vakmensen. Op deze manier houden we de regie op de gemaakte keuze en kunnen we uw wensen niet uit het oog verliezen, naast onze passie voor uw project.

  • Levering

De levering wordt door onze vakmensen verzorgd, zo weten we zeker dat onze experts in de werkplaats op de locatie geheel kosteloos uw wandrek zal leveren. Daarbij vinden we dat onze vakman de complimenten van de klant mag ontvangen

Heeft u interesse in onze maatwerk?

Spreken onze wandrekken u aan? Dan maken we graag een afspraak met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Project Culemborg

Boom wandrek Zwolle

Het handgemaakte Boomrek Erik is een uniek strak wandrek.

Het frame is gemaakt in de vorm van een boom.

Door het gebruik van een organische vorm en het 3D effect is dit boomrek een echte eyecatcher.

zigzag metaal  Lebbeke Belgie