Mijn Wand Exclusief

Mijn Wand Exclusief is een samenwerking van Mijn Wand met Glen Williams Exclusive Furniture. Kenmerkend voor onze huisstijl is natuurlijk de geometrische vorm als basis. En de combinatie van verschillende materialen en kleuren. Zoals de luxe uitstraling van een tafelblad van paarsachtig Purperhart met een streep of strook hout van Eiken. Contrasterende kleuren, exclusieve materialen, uitdagende designs, hoge kwaliteit en voortreffelijke afwerking zijn kenmerken Mijn Wand Exclusief.

Uiteraard is dit ook maatwerk. Samen met onze opdrachtgevers komen wij tot unieke ontwerpen die doorgaans de verwachtingen overtreffen! De ontwerpideeën zijn vaak voor een specifieke toepassing of plek. Het wordt in ieder geval een gezamenlijk ontwerp dat precies aan de wensen en eisen voldoet. Wij vinden het vervolgens leuk om hier kunstzinnige elementen aan toe te voegen.

Bij Mijn Wand Exclusief werken we momenteel aan een verbreding van functionaliteit en variatie in aanbod. Wat wij o.a. aanbieden: 

  • zwaarder uitgevoerde boekenplanken en boekenkasten
  • tafels, werkbladen, bars
  • interieurtimmerwerk op maat
  • exclusieve meubels gemaakt van massief hout (of uitzonderlijke houtfineren)

Het spreekt voor zich dat deze ontwerpen meer tijd en aandacht nodig hebben dan onze gestandaardiseerde meubels. Ook kunnen de meeste exclusieve ontwerpen alleen door onszelf afgeleverd en gemonteerd worden. Daar hangt dus ook een ander prijskaartje aan. Prijzen zijn afhankelijk van maatvoering, ontwerp, mate van circulariteit, situatie en locatie. Wij gebruiken in onze designs uitsluitend circulaire materialen. Bij Mijn Wand Exclusief gaan we nog een stapje verder. Op een enkele uitzondering na, werken wij met gebruikt materiaal. Wij hergebruiken massieve houten tafels, oude traptreden (voor de tropische invloeden), restmaterialen uit de bouw en industrie. In die zin is ons aanbod weer enigszins beperkt, niet alles is mogelijk, zoals het gebruik van sommige houtsoorten/kunsttoffen/verfsystemen