Over Ons

Mijn wand is een jong en sociaal onderneming die unieke en betaalbare wanddecoratie (eventueel naar uw wens) creëert. Onze stijl is duurzaam, simpel en efficiënt. Dit is te zien aan de natuurlijke materalen die wij gebruiken in onze wandrekken, deze zijn tevens lokaal verkrijgbaar. Door de combinatie van vormen ontstaan bij ons unieke en bijzondere decoraties voor u. Op al onze wanrekken krijgt u 3 jaar garantie waarbij full service is bij inbegrepen. 

De wandrekken bestaan uit diverse vormen en zijn als volgt:

  • Vierkant
  • Driehoek
  • Rechthoek
  • Ruitvormig.

Er zijn 2 mogelijkheden om uw wandrek te bestellen:

  • Optie 1: Kies en bestel een product uit onze catalogus.
  • Optie 2: Kies u favoriete vorm, juiste maatvoering, model en kleur van het hout.

Naast het maken van wandrekken helpen wij jongeren die (weer) willen participeren in de arbeidsmarkt, zodat het afstand tot de arbeidsmarkt verkleind wordt. In een vorm van dagbesteding, leren de jongeren (nieuwe) vaardigheden aan zodat ze zich ontwikkelen. Zo dragen wij onze steentje bij in de maatschappij. Wij zetten ons in voor de mens en milieu door:

  1. De jongeren te motiveren om weer te gaan participeren.
  2. Het gebruik van natuurlijke materialen die lokaal te verkrijgen zijn. 

Een kijkje op onze werkplaats

Als klant kunt u een kijkje nemen achter de schermen. Zo ziet u met eigen ogen hoe we uw wandrek veelal handmatig vervaardigen. Indien u uw product wilt ophalen geven wij u ook een korting van 10%.

We Make Art