fbpx
Welcome to Mijn wand

Over MijnWand

In 2018 is MijnWand opgericht door Abdiwahab Ali. Abdiwahab wilde met MijnWand duurzame, industriële wandrekken maken. Inmiddels is MijnWand uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat wandrekken levert in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zet MijnWand zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waar Abdiwahab er zelf ooit een van was, te helpen.

Wandrekken ontwerpen

Achter elk wandrek zit een uniek en individueel verhaal. Abdiwahab ontwerpt, als een vorm van ontspanning, nieuwe wandrekken. Hij zet eerst de basislijnen op papier. Daarna werkt hij dit verder uit: Waar komen de planken? Gebruiken we alleen rechte lijnen of ook ronde vormen?

Als de grondvorm gereed is, hangt Abdiwahab het ontwerp in een centrale ruimte waar alle medewerkers hun mening erover mogen geven. Uiteindelijk ontstaat met behulp van de medewerkers een nieuw, uniek industrieel wandrek.

zwart metaal wandrek

Abdiwahab zet zich met MijnWand in om mensen te helpen

Als elfjarige jongen vluchtte Abdiwahab zonder familie voor de oorlog in Somalië. Hij kwam in Nederland terecht en had moeite om er te aardden. Nu dat gelukt is, helpt Abdiwahab via MijnWand met veel compassie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Deze mensen, met name jongeren, kunnen zich bij MijnWand ontwikkelen, hun creativiteit uiten en aan zichzelf werken. Bij MijnWand wordt deze mensen geleerd hoe ze met minimale middelen iets moois kunnen creëren. Daarnaast worden ze begeleid om hun kracht en passie te ontdekken.

MijnWand hoopt ze een opstapje te geven naar de volgende fase in hun leven waarin ze de geleerde vaardigheden kunnen toepassen.

Abdiwahab verbindt zich met de deelnemers als gelijken, accepteert ze zoals ze zijn en geeft ze hoop. Zo krijgen ze een positieve kijk op het leven.

Mijnwand

MijnWand

Contact Ons

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van mijnwand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 19 reviews.