2 jaar geleden ben ik met mijn vriend komen wonen in een klein dorpje in Drenthe.We hebben onze eerste koopwoning gekocht en waren direct verliefd op ons huisje. Ik hield direct van het inrichten en stylen van de woning. Ook ben ik op de hoogte van de nieuwste trends en ik kan me er helemaal in verdiepen. Maar onze slaapkamer is het vergeten kamer geworden en er is dan ook in 2 jaar tijd nog nooit wat aangedaan.Dit kan natuurlijk niet, vooral omdat ik zoveel met mijn eigen Instragram bezig ben. Want dit vind ik het leukste om te doen!

Wij hebben er voor gekozen om onze woning industrieel in te richten en ik zocht dus naar iets wat hier bij past.Maar ik vind het zelf erg lastig om een slaapkamer gezellig en functioneel in te richten.
Nu ik er mee bezig was om onze slaapkamer te stylen, vond ik één muur nog erg kaal en saai.Ik wist telkens niet wat ik hier op moest hangen, tot dat ik op de Instagram pagina van mijnwand.nl kwam.Hier stonden zoveel leuke, mooie en verschillende foto’s van wandrekken op, dat ik meteen wist dat ik dit graag aan mijn muur wou hebben. 

Je kunt het wandrek zelf decoreren en je bepaald zelf dus welke uitstraling het krijgt. Iemand die net zoals ik houd van telkens je inrichting veranderen is dit dus een ideale oplossing. En het sprak me daarom ook direct aan!

De wandrekken zijn allemaal handgemaakt van hout en metaal. En zelf heb ik voor het mooie wandrek Black Kite gekozen, want deze stoere, zwarte en industriële wandrek past erg goed bij ons interieur. Ik ben erg blij met mijn handgemaakte wandrek!Het is echt een eyecatcher is onze slaapkamer en ik krijg er telkens positieve reacties op.Ik raad de handgemaakte wandrekken van mijnwand.nl daarom ook bij iedereen aan.

Author Admin