fbpx
Welcome to Mijn wand

Samen maken wij impact

Mijnwand is opgezet door Abdi Ali om impact te maken. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen. Dit doen wij nu op meerdere manieren.

Ten eerste is Mijnwand een leer – werk bedrijf waar we mensen (met een afstand tot de arbeidsmarkt) begeleiden en opleiden. We leren een hoop verschillende vaardigheden aan zoals lassen, houtbewerking, ontwerpen, koken en nog veel meer. MijnWand hoopt ze een opstapje te geven naar de volgende fase in hun leven waarin ze de geleerde vaardigheden kunnen toepassen. 

Mijnwand helpt ex-gedetineerde om terug te gaan in de maatschappij in het leer – werk bedrijf. Maar daarnaast maakt MijnWand ook al impakt binnen de muren van de gevangenis. Een aantal producten worden namelijk in de werkplaats van gevangenissen geproduceerd. 

Ook geeft Abdi Ali lezingen als ervaring deskundige. Hij heeft veel meegemaakt en door het delen van zijn verhaal en zijn ervaring hoopt hij anderen te inspireren en motiveren. 

Voor de impact die wij als MijnWand maken hebben wij een PSO30+ certificaat gekregen. Dat betekent dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 (de hoogste trede) en dat minimaal 30% van het personeelbestand dat bij ons in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee levert Mijnwand op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

impact maken
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van mijnwand.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 21 reviews.