fbpx
Welcome to Mijn wand

Wandrekken

De meeste wandrekken van MijnWand zijn op verschillende manieren te monteren. Hierdoor heb je steeds een nieuwe eyecatcher aan je muur.

De wandrekken van MijnWand worden gemaakt van lokale grondstoffen. MijnWand vindt het milieu erg belangrijk en doet dan ook zijn uiterste best om dit zo min mogelijk te belasten. 

De wandrekken van MijnWand zijn handgemaakte producten. Hierdoor kunnen de kleuren en maten van uw product iets afwijken van het voorbeeld.

Europees eikenhout

Het eikenhout dat MijnWand gebruikt voor de wandrekken komt van Europese bodem, zo besparen we op het transport waardoor we het milieu zo min mogelijk belasten.

Het eikenhout dat we gebruiken voor onze wandrekken is afkomstig uit een duurzaam beheerd bos, heeft het FSC-keurmerk en is PEFC-gecertificeerd

Hout verwerking

De eikenhouten planken worden aan vier zijden geschaafd en daarna machinaal geschuurd.

Vervolgens kun je kiezen of de planken worden gelakt met transparante lak of dat de planken onbehandeld blijven. De lak zorgt voor een transparante beschermlaag op het product.

Poedercoating

Om de levensduur van het betonstaal te verlengen en het een mooie uitstraling te geven wordt het gepoedercoat door een extern bedrijf.

Witte wandrekken

Op aanvraag kunnen al ons wandrekken in het wit.

Betonstaal van Nederlandse bodem

MijnWand gebruikt voor de frames van de wandrekken betonstaal van Nederlandse bodem. Betonstaal wordt normaliter gebruikt in de bouw, maar MijnWand gebruikt het voor zijn wandrekken. Daardoor krijgen deze hun unieke, industriële uitstraling.

Roestvrijstaal wandrekken

Dit materiaal gaat niet roesten en is dus weerbestendig. Maar het wandrek is natuurlijk ook prachtig om binnen op te hangen.

MijnWand

Contact Ons

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van mijnwand.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 21 reviews.