fbpx
Welcome to Mijn wand

Buurman Abdi

De film ‘Buurman Abdi’ zet ik in voor mijn lezingen. De film die is gemaakt door Douwe Dijkstra, verteld het verhaal van Abdi over zijn verleden. In de film is te zien hoe Abdi, na een gewelddadige jeugd, foute keuzes te hebben gemaakt en na een gevangenisstraf, zijn leven heeft veranderd.

Hij heeft het roer omgegooid en heeft nu zijn eigen meubelmakerij. Zijn bedrijf gebruikt hij als middel om anderen te helpen en inspireren.

 

Lezingen

Mijn naam is Abdi Ali, als ervaringsdeskundige geef ik lezingen. Ik kan inspirerende en motiverende lezingen geven. Dit doe ik aan de hand van maatschappelijke thema’s zoals: nazorg, re-integratie, participatie.

Bij de inspirerende lezingen is het mijn doel om mijn ervaring en kennis te delen aan de hand van mijn levensverhaal en mijn film (Buurman Abdi). Zo hoop ik instanties en sociaal medewerkers te kunnen inspireren in hun werkwijze. 

Wat je kan verwachten tijdens een lezing:

Tijdens mijn lezingen laat ik mijn film zien, ik vertel mijn levensverhaal en deel de kennis die ik heb opgedaan (aangepast op de doelgroep).

Bij de motiverende lezingen wil ik jongeren, (ex)gedetineerde, schoolverlaters.

Na afloop is er ruimte voor een open gesprek waarin vragen gesteld kunnen worden en ervaringen kunnen worden uitgewisseld. 

MijnWand

Contact Ons

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van mijnwand.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 21 reviews.