fbpx
Welcome to Mijn wand

Wie wij zijn en wat wij doen

Maatschappelijk Sociaal werk – leerbedrijf

Mijnwand is in 2018 opgezet door Abdiwahab Ali om impact te maken. Zijn doel is om zoveel mogelijk jongeren (met een afstand tot de arbeidsmarkt of die dreigen af te dwalen) te helpen. Dit doen wij nu op meerdere manieren waarbij wij gebruik maken van de productie van onze unieke handgemaakte wandrekken.

Ten eerste is Mijnwand een maatschappelijk sociaal werk – leerbedrijf waar we jongeren begeleiden en opleiden. We leren een hoop verschillende vaardigheden aan zoals lassen, houtbewerking, ontwerpen, koken en nog veel meer. MijnWand hoopt ze een opstapje te geven naar de volgende fase in hun leven waarin ze de geleerde vaardigheden kunnen toepassen. Dit doen we in een veilige omgeving, waar iedereen zichzelf kan zijn en op zijn of haar eigen tempo kan groeien.

Mijnwand helpt ex-gedetineerde om terug te gaan in de maatschappij in het leer – werk bedrijf. Maar daarnaast maakt MijnWand ook al impact binnen de muren van de gevangenis. Een aantal producten worden namelijk in de werkplaats van gevangenissen geproduceerd. 

Ook geeft Abdi Ali lezingen als ervaring deskundige. Hij heeft veel meegemaakt, door het delen van zijn verhaal en zijn ervaring hoopt hij anderen te inspireren en motiveren. Dit doet hij aan de hand van zijn film ‘Buurman Abdi’.

impact maken

PSO

Voor de impact die wij als MijnWand maken hebben wij een PSO30+ certificaat gekregen. Dat betekent dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 (de hoogste trede) en dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat bij ons in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee levert Mijnwand op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

 

Wij werken samen om impact te maken

sbb-beeldmerk

MijnWand

Contact Ons

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van mijnwand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 19 reviews.