fbpx
Welcome to Mijn wand

Wie wij zijn en wat wij doen

Maatschappelijk Sociaal werk – leerbedrijf

Mijnwand is in 2018 opgezet door Abdiwahab Ali om impact te maken. Zijn doel is om zoveel mogelijk jongeren (met een afstand tot de arbeidsmarkt of die dreigen af te dwalen) te helpen. Dit doen wij nu op meerdere manieren waarbij wij gebruik maken van de productie van onze unieke handgemaakte wandrekken.

Ten eerste is Mijnwand een maatschappelijk sociaal werk – leerbedrijf waar we jongeren begeleiden en opleiden. We leren een hoop verschillende vaardigheden aan zoals lassen, houtbewerking, ontwerpen, koken en nog veel meer. MijnWand hoopt ze een opstapje te geven naar de volgende fase in hun leven waarin ze de geleerde vaardigheden kunnen toepassen. Dit doen we in een veilige omgeving, waar iedereen zichzelf kan zijn en op zijn of haar eigen tempo kan groeien.

Mijnwand helpt ex-gedetineerde om terug te gaan in de maatschappij in het leer – werk bedrijf. Maar daarnaast maakt MijnWand ook al impact binnen de muren van de gevangenis. Een aantal producten worden namelijk in de werkplaats van gevangenissen geproduceerd. 

Ook geeft Abdi Ali lezingen als ervaring deskundige. Hij heeft veel meegemaakt, door het delen van zijn verhaal en zijn ervaring hoopt hij anderen te inspireren en motiveren. Dit doet hij aan de hand van zijn film ‘Buurman Abdi’.

sbb-beeldmerk

PSO

Voor de impact die wij als MijnWand maken hebben wij een PSO30+ certificaat gekregen. Dat betekent dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 (de hoogste trede) en dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat bij ons in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee levert Mijnwand op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

 

impact maken

Wij werken samen om impact te maken

Met Stichting Samen Omhoog onder steunen wij de systeemwereld

De brug tussen school, straat en maatschappij
Tegenkracht aan de verleiding van de straat
Werk in het vóór veld (sociale basis)

Project De Groene Draad

Ontdek je kracht en droom groot!

bij Stichting SamenOmhoog, waar we jongeren tussen 12 en 18 jaar inspireren en ondersteunen om hun talenten te ontdekken en hun dromen waar te maken. Samen met de Gemeente Zwolle presenteren we met trots ons project “De Groene Draad”.

Bij ons gaat het om durven dromen en samenwerken. We geloven in de kracht van samenkomen, waarin jongeren elkaar kunnen inspireren en elkaars krachten kunnen ontdekken. We bieden diverse activiteiten en programma’s aan om jongeren te empoweren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Met Project De Groene Draad willen we jongeren een positief toekomstperspectief bieden. Samen bouwen we aan een wereld waarin ze hun dromen durven najagen en hun volledig potentieel kunnen benutten. We werken nauw samen met ouders, scholen en andere partners om deze ambitieuze doelen te bereiken.

Durf te dromen, durf te doen! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan het ontdekken van talenten en het verwezenlijken van dromen. Samen staan we sterker!

V.O.F. Mijnwand, ook bekend onder de handelsnamen “Mijnwand” en “Vakmanschago“, is een bedrijf met twee verschillende focusgebieden.

Mijnwand is een webwinkel waar we diverse producten verkopen, variërend van unieke design wandrekken tot bijzondere meubelstukken. Onze website biedt een breed assortiment aan hoogwaardige en stijlvolle wandrekken en meubels die zorgvuldig zijn ontworpen en geselecteerd. We streven ernaar om unieke en functionele interieuritems te bieden die de ruimte transformeren en een statement maken.

Vakmanschago is onze handelsnaam waaronder we werkfit-trajecten uitvoeren en mensen begeleiden naar de arbeidsmarkt. We geloven in het belang van vakmanschap en streven ernaar om mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Onze ervaren begeleiders bieden individuele begeleiding en zorgen voor een persoonlijke aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke persoon.

Bij V.O.F. Mijnwand en Vakmanschago combineren we onze expertise in het aanbieden van unieke design wandrekken, meubels en arbeidsbegeleiding om waardevolle diensten aan te bieden aan onze klanten en deelnemers. We streven naar kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke groei.https://vakmanschapgo.nl/

MijnWand

Contact Ons

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van mijnwand.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 21 reviews.