Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Mijnwand bestelling webshop

Annulering bestelling door klant
De klant kan de bestelling annuleren tot 14 dagen na het plaatsen van een bestelling.
Wanneer een bestelling binnen 14 dagen geannuleerd wordt zorgt Mijnwand dat het betaalde geld binnen 8 werkdagen word terug gestoord.


Retourneren
– Wanneer een klant niet tevreden is met het product, terwijl het product in goede staat is geleverd en voldoet aan de omschrijving en aan de afspraken die gemaakt zijn met de klant, is het mogelijk om het product te retourneren echter zijn in dit geval de retourkosten voor de klant.
– Wanneer een product in slechte staat wordt geleverd of het product niet overeenkomt met de bestelling is het mogelijk om het product te retourneren. In dit geval zijn de kosten van het retourneren voor Mijnwand.
– Wanneer een klant een product retour stuurt heeft Mijnwand 8 werkdagen de tijd om het geld terug te boeken. Deze tijd gaat in zodra Mijnwand het retourpakket ontvangen heeft.

Wijzigingen
– De prijzen van de producten kunnen worden aangepast. Wanneer een product is besteld binnen 2 weken nadat de prijzen gedaald zijn, kan de klant 15% korting krijgen bij de volgende aankoop bij Mijnwand.
– Ook het product zelf kan aangepast worden, zowel in kleur, vorm of maat. Als dit het geval is dient Mijnwand de bestellingen die voor de veranderingen zijn geplaats te leveren in oude staat.
– Mocht een klant toch een andere kleur, vorm of maat willen dan op dat moment op de site te zien is, dan is het altijd mogelijk om contact met Mijnwand op te nemen, dit kan zowel via de mail als telefonisch.

Handgemaakte producten
– Alle producten van Mijnwand worden volledig handmatig gemaakt. Dit kan ervoor zorgen dat de producten in afwerking, kleur en maten iets kunnen afwijken van het (online)voorbeeld.

Bezorging
– Onze producten worden gratis bezorgd door PostNL of door een medewerker van Mijnwand zelf bij de klant thuis.
– Wanneer een bestelling geplaatst is moet de bestelling binnen 10 werkdagen thuis geleverd zijn door Mijnwand of bij PostNL zijn afgeleverd.
– De producten van Mijnwand kunnen op elke dag tussen 8.00 uur en 20.00 uur geleverd worden.

Producten ophalen
– Producten worden standaard aan huis geleverd maar mocht de klant in staat zijn om het product bij de werkplaats op te komen halen is dit ook mogelijk. Wanneer de klant dit wil dient hij dit bij het bestellen van het product te overleggen met Mijnwand via de mail of telefoon. In het geval dat de klant het product komt halen kan de klant 10% korting krijgen.

Algemene voorwaarden Mijnwand maatwerk

Bestelling plaatsen
– Wanneer een klant maatwerk wil bestellen kan dit telefonisch of via de mail. De klant legt uit wat zijn of haar wensen zijn. Mijnwand besluit daarna of hij de opdracht aanneemt en maakt als de klant zelf geen ontwerp heeft een ontwerp en een factuur. Hierna heeft de klant 14 dagen de tijd om akkoord te gaan met de factuur en eventuele ontwerp of gaat in overleg met Mijnwand om het ontwerp aan te passen. Als de klant akkoord gaat en de factuur betaald heeft gaat Mijnwand aan de slag met het maken van het product. Tijdens de productie houdt Mijnwand contact met de klant zodat er nog eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden om zo het product helemaal naar verwachting van de klant te maken.

Annulering bestelling door klant
De klant kan de bestelling annuleren tot 14 dagen na het plaatsen van een bestelling.

Retourneren
Mijnwand neemt maatwerk niet terug wanneer Mijnwand de afspraken die gemaakt zijn samen met de klant nagekomen is.
– Wanneer een klant niet tevreden is met het maatwerk product kan de klant contact opnemen met Mijnwand om samen een goede oplossing te zoeken.

Bezorging
– Onze producten worden gratis bezorgd door PostNL of door iemand van Mijnwand zelf bij de klant thuis.
– De producten van Mijnwand kunnen op elke dag tussen 8.00 uur en 20.00 uur bezorgd worden.

Producten ophalen
– Producten worden standaard aan huis geleverd (wanneer het product binnen de verzend maten past) maar mocht de klant in staat zijn om het product bij de werkplaats op te komen halen is dit ook mogelijk. Wanneer de klant dit wil dient hij dit bij het bestellen van het product te overleggen met Mijnwand via de mail of telefoon.
– Wanneer een klant een maatwerp product besteld dat te groot is om via de post te verzenden moet de klant zelf het product komen ophalen.

Annulering bestelling door klant
De klant kan de bestelling annuleren tot 14 dagen na het plaatsen van een bestelling.

Contact gegevens

Naam ondernemer: Abdi Ali

Vestigingsadres; Rietweg 10, zwolle 8041AK

Telefoonnummer: 0684613589

E-mailadres: info@mijnwand.nl

KvK-nummer: 74065467

Btw-identificatienummer: Nl002508789B50