fbpx
Welcome to Mijn wand

Maatwerk meubels

Mijn Wand maakt naast onze unieke wandrekken ook maatwerk meubels. Soms kan het lastig zijn om een meubel stuk te vinden dat precies past in jou huis. Denk dan aan een lastige hoek of een meubel dat precies tussen 2 muren moet passen. Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij maken meubels als tafels, kasten en kapstokken van metaal gecombineerd met hout. Geef ons uw wensen door, dan gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te mailen of bellen kom lang op onze werkplaats.

Kapstok Hans

Kapstok Hans is een voorbeeld van een maatwerk meubel. Deze kapstok komt tussen 2 wanden te hangen en hebben wij precies op maat gemaakt. Ook hebben wij nog een unieke toevoeging aan de kapstok gemaakt. De haakjes zijn namelijk schuifbaar waardoor je optimaal gebruik kan maken van de ruimte. Ook heeft de kapstok een plankje wat voor sleutels gebruikt kan worden en is de kapstok zelfs te gebruiken door kinderen. Onder het plankje hangen namelijk nog een aantal haakjes op kinderhoogte.

Voorbeelden maatwerk meubels

Naast een kapstok op maat zijn er nog veel meer mogelijk heden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van maatwerk meubels. We maken kasten, boekenplanken, barkrukken, tafels en salontafels. Onze meubels worden vervaardigd uit metaal gecombineerd met eiken hout. Het metaal word gepoedercoat, dit zorgt er voor dat de kleur er goed op blijft. Ook is het mogelijk om de meubels in grotere hoeveelheden te bestellen.

Neem voor meer inspiratie een kijkje op ons instagram.

impact maken
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van mijnwand.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 21 reviews.